Medlemskab og støtte

Meld dig ind i foreningen

Smagsprøve på medlemsbladet MigræneNyt

Medlemmer af foreningen får vores fuldstændig fantastiske medlemsblad, MigræneNyt. Her er en smagsprøve fra 2022.

Benyt venligst nedenstående indmeldelsesblanket. Efter afsendelse af blanketten bedes kontingentet overført via Mobile Pay 91134 eller ved en bankoverførsel til konto nr. 9886 – 0000246572. Venligst husk at anføre navn og e-mail på overførslen uanset om det er via bank eller Mobile Pay. (Til orientering: Vi skal betale afgift til Mobile Pay, så vi får lidt mere ud af en bankoverførsel.)

Indmeldelsesblanket


  Vi har brug for dig, og du har brug for os til at varetage dine interesser.

  Migræne danmark arbejder politisk og med behandlingssystemet for at forbedre migrænebehandlingen, og det er der virkelig brug for! Som medlem modtager du ikke kun adgang til foredrag og events, men også vores fuldstændig fantastiske medlemsblad. Så støt migrænesagen – sammen er vi stærkere.

  Støt med en gave

  Hvis du synes, at Migræne danmark gør et værdifuldt arbejde for de danske migrænikere, er du velkommen til at give foreningen en pengegave. Desværre får vi ikke tilstrækkeligt mange gaver til at vi kan opretholde en godkendelse efter Ligningslovens § 8A (se liste over godkendte organisationer), dvs. du kan ikke trække  gavebeløb fra på selvangivelsen.

  Migræne danmark modtager dog ikke pengegaver fra medicinalindustrien eller andre, som markedsfører produkter specielt til migrænikere.

  Testamentariske gaver kan fritages for boafgift. Hvis du ønsker at betænke Migræne danmark i et testamente, anbefaler vi at du kontakter en advokat.