Om foreningen

Virke og historie

Migræne danmark er en uafhængig patientforening som arbejder for at migrænikere får det lidt bedre. Mange danske kæmper med migræne. Nogle sjældent og andre dagligt. Nogle får fantastisk god hjælp, mens andre enten får mindre hjælp eller deres migræne er sværere at afhjælpe.

Migræne danmark arbejder for at alle får så god hjælpe som muligt og for at dem, der må leve med daglige gener fra migræne mødes af forståelse. Migræne danmark arbejder desuden særligt med at informere om migræne – både i forhold til patienter, de pårørende og det omkringliggende samfund, og som en del af den indsats udgives medlemsbadet MigræneNyt. Migræne danmark modtager ikke støtte fra medicinalindustrien eller andre, som ønsker at markedsføre produkter til specielt til migrænikere.

Foreningen blev oprettet i 1983 (under navnet Migrænikerforbundet) og har siden da arbejdet for migrænikere og deres pårørende. Foreningens formål er at oplyse om migræne og alt det der følger af at have migræneanfald. Fra 1. april 2017 er foreningens navn Migræne Danmark.

Bestyrelsen

Anne Egelund, forperson

PostNavn
ForpersonAnne Egelund
NæstforpersonLone Marquard Jensen
KassererVibeke Bugge Kristiansen
SekretærMalene Brix Pilegaard
BestyrelsesmedlemHelle Svanholm
SuppleanterUbesat